HEM / KONTAKT / Försäljningskanal

  Försäljningskanal

Försäljningskanal

Marknaden ändras och vi med den. Vår framtidsmodell har uppdaterats för att öka utvecklingsmöjligheterna mellan oss och våra slutkunder. Det gör vi genom att tillhandahålla en smidig inköpskanal via vår e-handel. Vi rekommenderar alla våra kunder att införskaffa ett kundnummer hos oss med inlogg. Genom e-handeln kan ni inhandla några av Sveriges bästa belysningsarmaturer till avsevärt lägre priser.

Vi på Locklight AB har sedan 2009 arbetat som helhetsleverantör inom belysningsuppdateringar. Vi har varit väldigt generösa och erbjudit våra kunder kostnadsfri inventering och projektledning med fasta priser på installation. Den generositeten är dessvärre inte ekonomiskt försvarbar för att hålla marknadsmässigt. 

Självklart fortsätter vi vara behjälpliga gällande våra kunders belysningsutmaningar. Vi kommer fortsätta råda, rekommendera och vägleda. Vi kommer framförallt tillhandahålla våra kvalitativa produkter till ännu bättre priser. Installationsuppdraget överlämnar vi till dem som kan det allra bäst, nämligen de el-firmor som på regelbunden basis inhandlar och monterar våra produkter. Vi är mer än gärna vägledande i ert val av installatör. Tveka inte att fråga oss via info@locklight.se efter ett tryggt val. Oavsett om din installatör inhandlar produkterna eller om du själv önskar inhandla produkterna, så gör du det smidigast via e-handeln. Inloggningsuppgifterna är smidiga och enkla att införskaffa och du gör det genom att trycka på Logga in & Handla här ovanför. 

Önskar du genomföra en inventering på egen hand så har vi vägledande dokument och tips för att underlätta det arbetet.
Se pdf: Inventeringsunderlag.
Utifrån det kan du enklare sammanställa din situation och underlätta för din nya belysningsuppdatering.

Önskar du en LCC-kalkyl som ger dig en bild över dina besparingsmöjligheter så använd dokumentet som heter LCC-kalkyl.

Vänliga hälsningar/ Teamet på Locklight

Huvudkontor

Olovsgatan 4
591 35 MOTALA 

Telefon: 0141 - 23 95 40
Fax: 0141 - 23 90 20

Stockholmskontoret

Wivalliusgatan 13
112 60 Stockholm 

Telefon 08-410 510 30

E-post: info@locklight.se

© Locklight AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap