Locklight's affärsidé!

Locklight AB -ett familjeföretag med tillverkning och lager i Motala 

Vårt fokus är att tillhandahålla marknadens bästa LED-ljuskälla med den senaste, effektivaste tekniken 2009 startade vi tillverkningen av LED-armaturer anpassade för allmänna utrymmen, bland annat till fastighetsbolag. 

Eftersom våra armaturer är tillverkade med högklassiga komponenter kan vi lämna  hela 5 års garanti på ljuskällan (50 000 h - L70). 

HEM / OM OSS / Affärsidé


Service och kvalitet utöver det vanliga 
Som belysningsleverantör skiljer oss från mängden genom att vi levererar mer än bara en belysningsarmatur. Vi håller hög servicenivå i alla led och arbetar nära våra kunder genom hela processen. Vi tar ett övergripande ansvar så att du som kund ska känna dig trygg och vara nöjd med din belysningsoptimering. Vi hjälper till med inventering, kalkylering, projektledning, och erbjuder toppskiktet bland marknadens hållbaraste belysningslösningar. Vi kan även hjälpa till med installationsuppdraget och slutbesiktning av entreprenaden om så önskas. För oss är det viktigt att leverera en helhet till våra kunder. För att tillgodose våra kunders allmänna utrymmen med marknadens bästa lösningar så samarbetar vi med noga utvalda leverantörer av  bland annat stolpbelysning samt pollare till din parkmiljö. Som kund till oss är du i trygga händer och du får en egen belysningsexpert som tar hand om alla dina belysningsfrågor.

Gedigen erfarenhet
Vi har sedan starten skaffat oss en gedigen erfarenhet. Vi har arbetat med över 200 av landets kommunala fastighetsbolag, minst lika många av landets bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag. Vi ser fram emot att få arbeta även med er!

Svensktillverkad LED med 5 års garanti

Välkommen att kontakta oss!

Huvudkontor

Olovsgatan 4
591 35 MOTALA 

Telefon: 0141 - 23 95 40
Fax: 0141 - 23 90 20

Stockholmskontoret

Wivalliusgatan 13
112 60 Stockholm 

Telefon 08-410 510 30

E-post: info@locklight.se

© Locklight AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap