HEM / OM OSS / Samarbetspartners

Samarbetspartners

2009 när vi fick vår första stora order i projektform i Helsingborg så utfördes installationsuppdragen med Locklights egna installationsteam. Detta var lyckat för stunden då de flesta uppdrag skedde i samma geografiska region. 

Varefter efterfrågan i övriga landet ökade så behövde vi uppdatera vårt arbetssätt. Detta gjorde att vi 2012 tog fram lokala samarbetsavtal med noggrant utvalda el-firmor i de regioner som efterfrågade installationsuppdrag.
Detta medför att vi har goda relationer till installatörerna som i sin tur skapar sig vana och erfarenhet med att hantera våra produkter. Framförallt skapar det möjlighet för oss som bolag att erbjuda våra tjänster i hela Sverige.

Vi har många goda samarbetsavtal, för att hylla dessa samarbeten så kommer de firmor som arbetar i större utsträckning med våra produkter att redovisas här med sitt företagsnamn. Delvis för att kunder skall kunna se vart de kan vända sig. Men även för att slå ett extra slag för landets bättre el-firmor som vi kan gå i god för att anlita. Så håll utkik, vi uppdaterar denna sida varefter fler ansluter sig som Locklight-certifierade montörer. 

Huvudkontor

Olovsgatan 4
591 35 MOTALA 

Telefon: 0141 - 23 95 40
Fax: 0141 - 23 90 20

Stockholmskontoret

Wivalliusgatan 13
112 60 Stockholm 

Telefon 08-410 510 30

E-post: info@locklight.se

© Locklight AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap