HEM / KONTAKT / Projekt

  Projekt

Projektförsäljning
Vi erhåller en högkvalitativ produktserie med Svensktillverkad LED. Vi är en belysningsleverantör som löser våra kunders behov. Våra belysningsexperter tillhandahåller projektledning med installation.
Från start jobbade vi med anställda elektriker som installerade stora mängder belysning i Skåne, när dessa framgångar ökade så ökade även behovet i andra delar av landet. 2012 beslutade vi oss för att skapa olika samarbetsavtal och jobba fram goda relationer med lokala el-installatörer, så kallade Locklight-certifierade installatörer. Vilket innebär att vi enkelt kan ta oss an installationsuppdrag i hela Sverige.

Önskar ni att få hjälp? Då är vi i dagsläget tre kunniga belysningsexperter som gärna hjälper er att få er nya belysning från Locklight professionellt installerad.

Så här går det till:
På plats ser vi över er belysning genom att vi gör en noggrann inventering. Därefter skapas en offert med rekommendation, kostnad och LCC/energikalkyl. Offerten ligger till grund för ert beslut att gå vidare i processen. När beslutet har fattats om att gå vidare så gör vi en provinstallation med de armaturer som är av intresse. Provinstallationen gör vi för att ge er en rättvis chans att nå ett lyckat slutresultat. Vi låter er utvärdera design, ljus, kelvin och styrning av armaturerna, allt för att ni ska vara optimalt nöjda. Sedan fortlöper installationen med resterande armaturer som ni beslutat att gå vidare med. Om ni mot förmodan inte är nöjda med provinstallationen och väljer en annan leverantör så ansvarar ni för demontering och retur av provarmaturerna. Produktkostnaden står vi för, men ni betalar för installationskostnaden. Väljer ni att gå vidare med projektet så ingår kostnaden för provinstallationen i offerten. När installationsuppdraget är klart gör vi en gemensam slutbesiktning och därefter påbörjas er garantitid på 5 år.

En trygghet utöver det vanliga som vi vet att våra kunder värdesätter är att samtliga ärenden gällande den nya belysningen kommuniceras med projektledaren. Med andra ord så har ni alltid en direkt kontakt med en och samma person som är just er belysningsexpert.

Belysningsexperterna på företaget är:
Magnus Erlandsson – Södra Sverige
William Backman – Mellersta Sverige
Victoria Backman – Stockholm/Norra Sverige

Vi ser fram emot att höra ifrån er snart!

Huvudkontor

Olovsgatan 4
591 35 MOTALA 

Telefon: 0141 - 23 95 40
Fax: 0141 - 23 90 20

Stockholmskontoret

Wivalliusgatan 13
112 60 Stockholm 

Telefon 08-410 510 30

E-post: info@locklight.se

© Locklight AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap